Συχνές Ερωτήσεις για ενοικίαση στη Ρόδο

Καλώς ήρθατε στην ενότητα Συχνές Ερωτήσεις (FAQ) της Cars4Greece - η πηγή σας για πληροφορίες και λεπτομέρειες που απλοποιούν την εμπειρία ενοικίασης αυτοκινήτου στη Ρόδο. Ως ο αξιόπιστος ταξιδιωτικός σας σύντροφος, καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να προκύψουν ερωτήσεις, και εδώ, στοχεύουμε να παρέχουμε σαφείς απαντήσεις για να διασφαλίσουμε ότι το ταξίδι σας θα είναι τόσο ομαλό όσο και οι δρόμοι που θα εξερευνήσετε.

Παράδοση στο Αεροδρόμιο αντιπρόσωπός μας θα κρατάει πινακίδα με το ονομά σας στη Εξοδο.

Παράδοση σε Ξενοδοχείο αντιπροσωπός μας θα σας περιμένει στη reception του Ξενοδοχείο.

Ο οδηγός κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου θα πρέπει να έχει μαζί του την άδεια οδήγησης, ταυτότητα η διαβατήριο και την πιστωτική του κάρτα.

Ελάχιστο όριο ηλικίας οδηγού για κατηγορίες Α, Β και C τα 23 χρόνια για τις υπόλοιπες κατηγορίες τα 25 χρόνια.

Ο οδηγός πρέπει να είναι κάτοχος άδειας οδήγησης ελληνικής ή χώρας μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή διεθνής και να έχει εκδοθεί τουλάχιστον ένα χρόνο πριν.

Σε περίπτωση που ο οδηγός κατά την παράδοση του αυτοκινήτου δεν φέρει μαζί την άδεια οδήγησης ή αυτή δεν είναι σε ισχύ η Cars4Greece διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την παράδοση του αυτοκινήτου και να χρεώσει μια ημέρα ενοικίασης.

Κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου θα συμπληρωθεί το συμβόλαιο ενοικίασης. Απαιτούνται η ταυτότητα, η άδεια οδήγησης και η πιστωτική κάρτα.

Κατά τη διαδικασία της κράτησης σας ζητάμε να συμπληρώσετε τον αριθμό πτήσης σας ώστε ο αντιπρόσωπος μας να σας περιμένει σε περίπτωση καθυστέρησης. Εαν η πτήση σας ακυρωθεί θα πρέπει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικώς η με  e-mail για την νέα ώρα αφιξης.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι δέν γίνονται επιστροφές χρημάτων λόγω καθυστερημένων η ακυρωμένων πτήσεων.

Το αυτοκίνητο είναι πλήρως ασφαλισμένο ωστόσο υπάρχει ένα ποσο Ευθύνης του οδηγού.

Το ανώτατο ποσό εγγύησης αναγράφεται στου όρους και προϋποθέσεις κατα τη διάρκεια διαδικασίας ενοικίασης.

Αποδεκτές πιστωτικές καρτες είναι η Master card και Visa. Οι πληρωμές γίνονται μέσω PayPal.

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα. Έχετε την επιλογή να πληρώσετε μια μικρή προκαταβολή ή να προπληρώσετε όλο το ποσό με έκπτωση.